Selecteer een pagina

Tekstbureau

Noor

Reigersman

Het artikel heeft mij overdonderd. Noor, je hebt niet alleen heel goed begrepen waar ik mee bezig ben, jij verwoordt dat ook nog eens zo helder en wonderbaarlijk mooi. Daarvoor ben ik je diep dankbaar. En vandaar dat er zondag opvallend geïnteresseerde bezoekers kwamen. Jouw zin: “Huijsers werk is van een klassieke tijdloosheid, ontdaan van alle franje en teruggebracht tot de essentie: liefde en communicatie tussen mensen.” is precies datgene wat ik bedoel.

Rietje J. Huijser, kunstenaar

Eerst inleven in de materie en dan boetseren met woorden

Een wervende webtekst zet aan tot nadenken en overtuigt. Een inspirerend interview boeit en bezielt. Een sprankelend sfeerverhaal prikkelt en is uitnodigend. Elke opdracht vraagt om een andere vorm.

Een goed inlevingsvermogen, het stellen van de juiste vragen, een perfecte taalbeheersing en een vlotte pen zijn essentieel om dit te bereiken.

Ik heb alle vakkennis en vaardigheden in huis om teksten te schrijven die aan al je wensen voldoen. Dat geldt voor sfeerverhalen, nieuwsartikelen, rubrieken, beeldverhalen, kinderverhalen, websites, brochures, folders, flyers, persberichten en boeken (ghostwriting).

Heb je je tekst zelf al geschreven, maar ben je niet helemaal tevreden? Of wil je voor alle zekerheid nog een vakkundig oordeel? Ik neem je tekst graag onder de loep.

Dit kan een tekstcorrectie zijn, waarbij spelfouten en andere slordigheden – zoals een extra spatie of een punt te veel – worden aangepakt.

Is er meer nodig, dan kun je kiezen voor redactie. Behalve tekstcorrectie komen in dit geval ook stijl, grammatica en tekstopbouw aan bod. Met als resultaat een vlot lopende tekst.